forside-masterprojekt

Læring kræver tryghed, støtte og motivation. Når vi flytter læringsrummet online giver det helt nye muligheder for at gøre læring personlig, fleksibel og meningsskabende.   

Uden tvivl er teknologien blevet et af de vigtigste parametre i nutidens samfund. – At have netforbindelse – eller ikke have netforbindelse – det er spørgsmålet!

OneWeb har lige lanceret en plan om at få 900 satellitter i kredsløb om jorden, for at skaffe alle på hele kloden – ud i den fjerneste afkrog –  lynhurtigt internet.

Men hvad betyder det for os, som mennesker og brugere af hverdagens teknologiske hjælpemidler, både det trådløse internet og selve computeren som redskab?

Der opstår nye muligheder og måder at skabe læring på – Det er det, jeg brænder for!

Hvordan håndterer vi fascinationen og afhængigheden af teknologien og får det bedste ud af udviklingen, til gavn for mennesket og ikke maskinen!

Mit masterprojekt omhandler netop spændingsfeltet mellem “Mennesket og Maskinen” – et indblik i en læringsrejse, hvor kommunikation – og dermed også internettets udvikling – er nøgleordet og hvordan man kan anse den teknologiske udvikling, som en forandringsagent, der har indvirkning på mennesket og hvordan vi tænker, motiveres og lærer.

Læs masterprojektet her

I denne video kan du høre og se, hvad mit masterprojekt omhandler – Det er fra en konference på DPU 2012, hvor de 10 bedste masterprojekter blev præsenteret.

KLIK HER FOR AT SE VIDEOEN