• Birgitte Rubæk

Hvem er Birgitte Rubæk?

Jeg er specialist og konsulent indenfor online undervisning og læring, og tilbyder både online og fysiske workshops, undervisning og foredrag.

Som rådgiver, underviser eller facilitator får I en person med en gedigen erfaring fra det danske uddannelsessystem, der ser brug af IT i formidling, undervisning og kompetenceudvikling som en fantastisk ressource til at løfte hele læringsniveauet.

Online ressourcer og læring kan i høj grad anvendes som redskab til at udvikle både mennesker og virksomheder, der er seriøse omkring deres medarbejdertræning, kundeservice og vækst.

Uddannelse & Erfaring

Jeg er uddannet lærer fra Skårup Seminarium i 2007 og tog i 2012 en master i dansk som andetsprog på Danmarks Pædagogiske Universitet. Jeg er specialiseret i at undervise voksne, har kørt kurser/workshops for både undervisere, ældre, specialkonsulenter og skoleledere. I mit virke som underviser har jeg selv mærket og afprøvet, hvad IT i en læreproces kan give af såvel frustrationer som ahaoplevelser. Absolut flest af de sidste.

Interesseren for begrebet: Lærer – underviser – formidler – kobler jeg sammen med den teknologiske og samfundsmæssige udvikling! Fremtidens løsning!

Mit Fokus & Kompetencer

Jeg har fokus på: Lærer- & formidlerrollen – og det at undervise, læringsprocesser og den teknologiske udvikling brugt som et solidt redskab.

IT som en integreret del af en hverdag for alle er en stor del af mit virke. Den teknologiske og digitale udvikling er en naturlig del af samfundsudviklingen og skal kunne håndteres og kaperes af alle. Vi skal alle kunne vælge og fravælge i den store uoverskuelige digitale verden. Men hvordan gør man så det?

Mine kompetencer ligger inden for den pædagogiske og didaktiske anvendelse af IT, altså den personlige og brugerrettede vinkel. Teori omkring psykologiske barrierer og den mere praktiske del af IT bliver koblet sammen i hverdagen til gavn og værdi for den enkelte, for organisationen og for hele læringsniveauet.

Hør hvad andre siger om Birgitte Rubæk

Klik på videoen herunder!

Brug for en snak om online undervisning, fjernundervisning, videomøder eller digitalisering af uddannelse?

Få 30 min. gratis rådgivning enten pr. telefon eller via et online møde!