• Kirsten Krogh Jensen

Hvem er Kirsten Krogh Jensen?

Jeg er rådgiver, underviser og facilitator med et stort hjerte for udvikling af mennesker og organisationer.

Jeg spinner, når jeg får lov til at være en del af lærings- og udviklingsprocesser, der bringer potentiale i spil.

Særligt er jeg optaget af at få effektivitet, kreativitet og trivsel til at spille sammen og naturligt gå hånd i hånd.

Jeg er dybt fascineret af menneskesindet, vore mange lag og vores unikke mulighed for at skabe – sammen og hver for sig.

Siden år 2000 har jeg drevet firmaet Out Of The Box med speciale i kommunikation, samarbejde og kreativitet tænkning.

Uddannelse & Erfaring

Jeg holder meget af at opleve forskellige kulturer. Jeg er uddannet Cand.Negot. med en overbygning i ledelse fra Ecole de Management Europeenne, Strasbourg, med speciale i organisatorisk læring og udvikling.

Min interesse for kunst og kreativitet førte mig senere til Den Kreative Alliance (Under DPU), der arbejder med at skabe ny teori og teknikker i forhold til, hvordan kunstneriske processer meningsfuldt kan implementeres i erhvervsmæssige sammenhænge. Desuden har jeg arbejdet som strategisk planner, projektleder og konsulent på nogle af landets førende kreative bureauer: bl.a. Grey A/S og Saatchi & Saatchi samt Konsulenthuset Future Lab Business Consulting A/S.

Gennem snart 20 år har jeg med stor glæde været tilknyttet DJØF Efteruddannelse på kurser inden for kommunikation, kreativitets tænkning og facilitering. 

I 2018 mødte jeg Birgitte Rubæk og blev fascineret af hendes arbejde med digitale læringsplatforme på en unik, nærværende og udvidende måde. Hun havde som en af de første i Danmark forstået hvor meget mere der kan lade sig gøre i udvikling af det menneskelige potentiale, når vi kombinerer det fysiske møde med digitale løsninger.  Hvor personligt det hele kan blive, når vi tør tænke “både og”. Vi har arbejdet sammen på udvalgte projekter siden, – for at slå rødderne i samme jord fra 2020.

Nu kombinerer vi vores viden inden for online læring og udvikling af organisationer. Vi er begge meget inspireret af FNS verdensmål. Og særligt nr. 4: Kvalitet i uddannelse. Både af voksne og af børn.

Mit Fokus & Kompetencer

Jeg har fokus på rådgiver- og facilitatorrollen. Strategisk sparringspartner og idé-generator.

Mine kompetencer ligger inden for den psykologiske, strategiske, kreative vinkel.

Den grundlæggende forståelse for organisatoriske sammenhænge, kulturbærende faktorer, læringsstile og læringsrum gør det lettere at udvikle fleksible, dynamiske løsninger med respekt for både individer og helheden. 

Brug for en snak om online undervisning, fjernundervisning, videomøder eller digitalisering af uddannelse?

Få 30 min. gratis rådgivning enten pr. telefon eller via et online møde!