Udvikling og vækst!

Uanset om du ønsker personlig udvikling eller nye muligheder i din organisation, har vi træningsforløb, som gør det muligt at sprænge rammerne for hvad der indtil nu har været muligt.

Vi har mange års erfaring med undervisning og træning i erhvervslivet. Og har gjort det til vores speciale at arbejde med tankesæt, der “pakker potentialer ud”. Hele året rundt og i mange sammenhænge.

Det er vores lidenskab, at se muligheder og lære andre at gøre det samme.

Nogle gange fordrer det nye logikker og tankesæt. Andre gange blot flere værktøjer, metoder og fif i en travl dagligdag.

Vi arbejder med mange muligheder inden for feltet: at skabe bæredygtig vækst og udvikling.  Ved at vende logikker og udvide kagen.

Vores motto er:

“Alle kan presse citronerne – hvem ser potentialerne i kernerne?”

Personlig Udvikling

Programmer for dem, som ønsker at udvikle sine personlige kompetencer. På et åbent kursus med andre uden for arbejdspladsen.

Vores personlige og åbne forløb udbyder vi i samarbejde med DJØF Efteruddannelse i København eller på Fremtidsfabrikken med udsigt over det Sydfynske Øhav.

På disse kurser er der rig mulighed for at møde personer fra andre virksomheder og gensidigt berige hinanden.
Nyt kan ske, når vi tør at gå et skridt ud over de vante rammer – og ser ind – på de muligheder, vi indeholder hver især.

Organisatorisk Løft

Programmer for jer, som ønsker et fælles løft og fortsat udvikling på arbejdspladsen. Sammen med kollegaer.

Vi tilbyder interne forløb, som kan skræddersyes til de specifikke behov, I måtte have på arbejdspladsen.

Det kan være i afdelinger eller tværorganisatorisk. Et foredrag eller et længerevarende træningsforløb, der strækker sig over tid og sikrer integreret læring.

KLIK HERUNDER OG LÆS MERE OM KURSERNE PÅ DJØF.DK

Brug for en snak?

Få 30 min. gratis rådgivning enten pr. telefon eller via et online møde!